Reageren op NINE

17 Comments

 1. Dag Nelliene, wat een leuke website. Ik heb wat rondgeneusd en ik vond onder andere het stukje over ouder worden een feest der herkenning. Zelf houd ik ook op mn 60ste nog altijd muziek en films bij, maar het gaat idd snel. En kinderen vergelijken je, in mijn geval, met hun opa… Maar goed, ik ken heel jonge mensen die al bejaard zijn en ook andersom!

  • Dank je wel voor je leuke reactie! ’t Ouder worden heeft natuurlijk ook mooie dingen.
   En wellicht is het vergelijk met een lieve opa een mooi compliment.
   Daarbij heb je een beroep dat je jong houdt:-)..
   Ik ben het met je eens. Sommige mensen blijven jong en anderen zijn al vroeg ‘oud’.
   ‘Je bent zou oud als je je voelt!’ zeg maar..

  • Sloffen, nee dankjewel, Glerups ja dat wel mooie charmante huisschoenen of laarsjes, geweldig , comfortabel . Je kunt zo bezoek ontvangen!

 2. Geweldig mooie en leuke site Nelliene! Een prachtig medium om je schrijftalent verder op uit te diepen. Ben trots op je!! Kus, Deb.

  O, enne… Martha… Laat me niet langer in spanning…! 😉 Op wie lijk je?

  • Ha lieve Deb,
   Dank je wel. Wat een lief berichtje. Ik probeer deze week een blogje te schrijven met de uitkomst..
   ik ben bij jou ook wel heel benieuwd:-)?! Xx

 3. Op Jezus natuurlijk!!! 😉 Flauw… Ik lijk volgens de test op Jozua. Maar als ik de bijbehorende omschrijving lees, weet ik niet of dat wel klopt…

 4. Leuke site Nelliene! Af en toe kijk ik nog op facebook of vroegere vrienden – ja, daar ben ik destijds mee gestopt – nog iets leuks te melden hebben. En ja hoor, zo kwam ik je site tegen en je twitterpagina! Dat je daar allemaal tijd voor hebt? Nou ja, jij bent vast meer een “Maria” dan een “Martha”! :) Groetjes, Fred.

  • Hallo Fred,

   Wat leuk! Bedankt voor je bericht!
   Afgelopen week zag ik al een berichtje voorbij komen op Twitter. Om eerlijk te zijn gebruik ik Twitter, qua Social Media, het minst.
   Tijd heb ik eigenlijk niet. Bloggen doe ik dan ook voornamelijk in de late uurtjes. Even een momentje voor mezelf als de kinderen op bed liggen.
   Het voordeel is…ik kan het op ieder (vrij) tijdstip vanuit huis doen. Ideaal met kleine kids!
   Tot…gauw? Ik zal gauw weer ‘ns een bakkie komen doen op kantoor met de kids op vrijdag!

   Groetjes, Nelliene

 5. Ik werd zojuist meteen voor de computer gezet ‘Nelliene heeft ook een blog!!’ . Wat is dit leuk! ik ben fan! 😀

  • Hoe leuk?! Welkom Tes! Ik nodig jullie uit om een keer te komen eten. Ik vind jou super-inspirerend voor een grappige blog! Ik heb echt nog moeten lachen om je ‘alsjeblieft-beleefdheids-ervaring’

 6. Nelliene,

  Wat een leuke verhalen en wat een herkenning! Of het nou gaat om m’n eigen kinderen toen ze zo jong waren (heeeeeeeel lang geleden) of de situaties die ik dagelijks op het plein of in de school zie. Bijna fotografisch beschreven. Je hebt er talent voor. Ga er lekker mee door! Binnenkort weer de spannende periode richting 5-12. Ik denk met plezier aan je bezoekjes terug. Ben benieuwd of er veel gaat veranderen in de naaste toekomst. Hartelijke groet.

  • Hoi Wilko! Wat’n leuke reactie op m’n blog. Het is alweer even geleden dat ik op school ben geweest. Nu de kleine man naar school gaat, blijf ik toch een beetje op de hoogte van ’t schoolgebeuren. De schoolbezoekjes werden de laatste jaren gedaan door mijn vader en zuslief. Zij hebben het ook heel graag gedaan weet ik! Maar ook wij gaan er zeker van genieten.
   Hartelijke groet, ook aan je collega’s!

 7. Sloffen, nee dankjewel, Glerups nee dat zijn geen sloffen maar een charmante huisschoenen of laarsje,. Je kunt zo je bezoek ontvangen.

 8. Leuke site ! Knap dat je er tijd voor kan maken….Het spreekt me enorm aan : mooie momenten verzamelen, luchtige verhaaltjes (als foto’s van momenten) enzo, en eh, wij hadden dit jaar een zeer geslaagde st.Klaas, we waren alleen met ons eigen gezinnetje – andere jaren met anderen erbij werd het toch wel veel meer stress….Keep up the good work !

  • Dank je wel Lucas! Toevallig vond ik je mailadres vorige week op een briefje in mijn tas. Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn site! Fijn dat jullie ondanks de ‘Sint-stress’ toch een fijn feest hebben gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *